Wie zijn wij

Geveltechniek Groningen is het resultaat van een hechte samenwerking tussen professionals die beiden al meer dan 25 jaar succesvol hun eigen bedrijf leiding geven in de kunststof kozijnenbranche.

Een kozijn is een maat product en daarom is het van belang dat deze met de nodige zorg wordt uitgezocht en geproduceerd. Bestelkozijn verleent service en kwaliteit. Wij kunnen het proces zo makkelijk mogelijk voor u maken door de mogelijke problemen die u tegenkomt samen met u op te lossen. Bovendien staat de website vol met instructies zodat de klus zo snel mogelijk geklaard – en van de juiste kwaliteit – is.

Bij bestelkozijn wordt uitsluitend met top-merken gewerkt: De fabrikanten waar wij mee werken hechten waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Onze producten zijn conform alle technische voorschriften getest en gecertificeerd met EU Conformiteit verklaring CE, ISO 9001,  ISO 14001, ISO 5001 en OHSAS 18001. Tevens voor de Nederlandse profielen KOMO e / SGT 0867.0559.03.NL / 0867.0311.03.NL.

Ook bij kleine afnames leveren wij voor zeer aantrekkelijke prijzen. Wij staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden, telefonisch of via email.